ErfgoedAcademie: Actualiteiten & Ontwikkelingen Zeeland

24 oktober 2019, 00:00 | ...

In 11 provincies organiseert de ErfgoedAcademie de netwerkbijeenkomst Actualiteiten & Ontwikkelingen. Tijdens deze dag praten wij u bij over de landelijke en regionale actualiteiten en ontwikkelingen bij u in de provincie. Het programma komt tot stand in samenwerking met de provinciale steunpunten monumentenzorg.

Dagprogramma
De dag staat in het teken Erfgoed en toerisme. Erfgoed beleefbaar maken voor iedereen. Met dit thema sluiten we aan bij het coalitieprogramma ‘Samen verschil maken‘ van de provincie Zeeland. We praten u bij over landelijke en regionale thema’s die spelen rondom dit thema, maar ook andere cultuurhistorische- en ruimtelijke ontwikkelingen. Er zijn o.a. actuele bijdragen van onder andere de Rijksdienst, Restauratiefonds, Erfgoed Zeeland en de provincie. In de middag staat ook o.a. een interessante excursie op het programma. We sluiten altijd af met een netwerkborrel.

Voor wie?
Deze dag is bedoeld voor alle erfgoedprofessionals, werkzaam in de provincie Zeeland en werkzaam/betrokken bij erfgoedthema’s in uw provincie (zoals cultuurhistorie, toerisme, ruimtelijke ordening, ontwikkeling, bouw- en woningtoezicht, groen, landschap, etc.). Het is dé gelegenheid om kennis en ervaringen te delen met uw Zeeuwse erfgoedcollega’s!

Datum 24 oktober. Aanmelden kan via de ErfgoedAcademie.