Theatervoorstelling Boerderij in de buurt

24 maart 2018, 20:00 - 21:30 | Schapendrift 7A, 7722 TS Dalfsen

Boerderij in de buurt is een theatervoorstelling met als thema: nieuwe kansen op het platteland. Het stuk gaat over wonen, werken en samenleven. Oude bewoners en nieuwe bewoners van historische boerderijen stellen hun eisen, zijn buren en hebben met elkaar te maken. Ook de overheid bemoeit zich er mee. Er ontstaan conflicten maar ook nieuwe kansen. Het platteland verandert. Maar hoe ziet dat eruit? Boerderij in de buurt is een interactieve toneelvoorstelling. Het publiek wordt actief betrokken bij de thematiek en de daaruit voortvloeiende vragen. De spelers nemen de toeschouwers mee in een discussie die iedere boerderijbewoner aangaat.

 

De première vindt plaats op vrijdag 23 maart as. én op zaterdag 24 maart as.. U kunt dus kiezen uit twee mogelijkheden. De eerste voorstelling, op vrijdag 23 maart, vindt plaats op Kampereiland, in de Museumboerderij Erf 29, Heultjesweg 31. De voorstelling begint om 20.00 uur maar u bent vanaf 19.30 uur welkom voor koffie, thee en koek.

 

De tweede voorstelling, op zaterdag 24 maart, wordt gehouden in FarmFocus Showroom, onderdeel van een actief varkensbedrijf, in Oudleusen, Schapendrift 7A. Ook hier begint de voorstelling om 20.00 uur en is de inloop vanaf 19.30, ook met koffie, thee en koek.

 

De theatervoorstelling wordt georganiseerd door Agrarisch Erfgoed Nederland, in samenwerking met en met steun van de Provincie Overijssel, de gemeente Dalfsen en de gemeente Kampen. Het aanmelden en het bestellen van kaartje kan hier en kost €10,-. In de onderstaande folder vindt u meer informatie over de theatervoorstelling.

Bijlagen: