Nederland veranderd/t: erfgoed in de leefomgeving

39393_1417615032.jpg

Was u erbij, afgelopen maandag bij Nederland veranderd/t - werkconferentie over ergoed in de leefomgeving? Dan hopen we dat u, net als wij, terugkijken op een dag vol inspiratie, nieuwe ideeën, nieuwe contacten en kansen voor erfgoed in de leefomgeving.

Via deze link kunt u vast terugkijken op de dag. Daar verschijnt binnenkort ook het magazine over erfgoed in de leefomgeving dat wij uitbrengen. In vier edities blikken we terug op wat we op 3 december hebben gezegd, gedaan en afgesproken. Via onze digitale nieuwsbrief informeren we u over het verschijnen van een nieuwe editie. Mocht u die nog niet ontvangen, dan kunt u zich hier aanmelden (kies voor erfgoed en ruimte).

We hopen dat u na een welverdiende kerstvakantie in 2019 aan de slag gaat met die inspiratie en ideeën. Zodat u kunt zeggen: Nederland verandert, en ik ben erbij! We houden u graag op de hoogte en wensen u alvast een goed 2019!

In dit dossier:

Struinprogramma

Heeft u gekozen om een uurtje te struinen? Dan zult u zich niet vervelen! In de tentoonstellingsruimte vindt u niet alleen diverse tentoonstellingen over erfgoed in de leefomgeving, ook vindt u hier het open podium. Met daarin op het programma:

Gratis, tenzij...

Deelname aan de conferentie Nederland veranderd/t - erfgoed in de leefomgeving is kostenloos. Mocht u met de auto komen, dan hoeft u alleen met parkeerkosten rekening te houden. Een uitrijdkaart van het terrein van de Van Nelle Fabriek is €10,-. 

Hoe ziet de dag eruit?

Wilt u weten welke sessie wanneer plaatsvindt? In dit blokkenschema vindt u alle werksessies in een overzicht. In de bijlage is het bestand te downloaden, zodat u het groter kunt maken. 

Alle deelsessies op een rij

Tijdens de conferentie Nederland veranderd/t - erfgoed in de leefomgeving kunt u kiezen uit een diversitieit aan sessies. Hieronder vindt u in in alfabetische volgorde de sessies  met een korte omschrijving. U kunt er maximaal vier kiezen. Weten wanneer welke sessie plaatsvindt?